WRC: Treballada victòria d’Ogier – Ingrassia al Ral·li de Sardenya 2021

Sébastien Ogier ha guanyat el Ral·li de Sardenya aquest diumenge. El set vegades campió continua amb un nivell de forma aclaparador, sumant la seva tercera victòria de la temporada al Campionat Mundial de Ral·lis (WRC) en només cinc proves per reforçar el seu lideratge al campionat.

Aquest diumenge ha començat amb Elfyn Evans (Toyota) guanyant a Ott Tänak (Hyundai) al TC 17 (Arzachena / Braniatogghiu 1) per 3,5 segons, amb Ogier en tercer lloc perdent 4,8 contra Evans. Després del primer pas per Aglientu / Santa Teresa, en què Thierry Neuville (Hyundai) ha estat tres dècimes més ràpid que Evans, sent Ogier el tercer que va cedir 0,4 segons a Evans.

A falta de la Power Stage, el TC19 era el retorn a la secció Arzachena / Braniatogghiu i Evans ha acabat vuit dècimes per davant d’Ogier, amb Neuville marcant la tercera posició a 4,1 s. Al Power Stage d’Aglientu / Santa Teresa, Evans se li parava el motor perdent molt de temps, però podent recuperar prou ràpid per conservar el segon lloc per 19,2 segons per davant de Neuville. El belga ha estat el guanyador del tram amb dret a punts per 0,3s per davant de Tänak, de manera que ha sumat els cinc punts addicionals i ha segellat el tercer lloc final.

Imagen
© Evans

El tercer en el Power Stage era Kalle Rovanperä (Toyota), amb Ogier signant un quart lloc. Així, el francés ha guanyat el ral·li 46 segons per davant d’Evans. Dani Sordo (Hyundai) ha completat els llocs puntuables a la Power Stage en ser cinquè. En la general, els cinc primers ha estat tancat per Takamoto Katsuta (Toyota) en quart lloc i Jari Huttunen (Hyundai i20 R5) en cinquè lloc.

Emoció en el WRC2, podi català en el WRC

El finlandès ha estat el més fort al WRC 2. Mads Østberg (Citroën) va arribar fins aquest diumenge com el més ràpid, però Huttunen aprofitava els problemes de frens i una punxada del de Citroën per imposar-se.

Al WRC 3, victòria per a Yohan Rossel. El francès de Citroën ha aconseguit una bona actuació aquest matí per segellar el triomf amb un marge de 26 segons contra Pepe López (Citroën). Jan Solans ha estat qui ha tancat el podi aconseguint una gran actuació.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share