CERT: Suárez – Iglesias aprofiten la situació per imposar-se al Ral·li da Auga 2021

La dupla asturiana del Recalvi Team, formada per José Antonio Suárez i Alberto Iglesias s’ha fet amb el triomf en el Ral·li da Auga – Camiño de Santiago, després de dominar amb mà de ferro la prova als comandaments del seu Skoda Fabia R5 Evo. Suárez, reedita així la seva victòria aconseguida en l’edició de 2017. Nasser Al-Attiyah i Mathieu Baumel aconseguien la segona plaça, amb la qual s’havien de conformar després de patir problemes de degradació de pneumàtics, de manera que es quedaven sense opcions d’atacar la victòria durant la tarda. En tercera posició final, realitzant una prova de menys a més, Iván Ares i David Vázquez situaven el seu Hyundai i20 R5 en places d’honor confirmant la seva gran progressió sobre terra.

Tancant el top 5 finalitzaven Rossel – Maurin, el millor equip entre els diversos francesos que van visitar la prova gallega, i Eizmendi – Sanjuan. Els dos equips es veien greument afectats pels problemes amb la pols en suspensió, fruit d’un esdeveniment molt sec com ha estat el de aquest any.

Cristian García i Mario Tomé s’imposaven en el debut aquesta temporada de la Copa N5 RMC al volant d’un Ford Fiesta N5, amb els germans Iglesias ocupant la segona posició final i García – Moreno tancant el calaix de la copa promoguda pel preparador lleonès, que després d’un any 2020 sense celebrar aquest certamen a causa de la crisi de Covid19, ha tornat amb més força si cap.

Gran ral·li d‘Óscar Palomo i José Pintor, que s’imposaven a la Beca Júnior RTS amb el seu Peugeot 208 Rally4. Després d’ells completaven el podi Blach – Urkiola i García – Casal. Un campionat que cada any fica a prova a alguns dels millors talents del panorama nacional per catapultarlos cap al Campionat d’Europa.

Pel que fa a la Copa 2RM, en la categoria de prototips el triomf anava a parar a mans de Paco Montes i David Collado. Juancho Freire i José Antonio Barrán es treien de sobre el seu amarg abandonament a Lorca aconseguint la victòria en el Desafiament Kumho N3. Pel que fa a la Copa Kobe Motor, Jokin Urquizu i Débora Frutos no donaven opció als seus rivals, aconseguint la primera plaça en la monomarca.

  1. José Antonio Suárez – Alberto Iglesias (Škoda Fabia R5 Evo) 1h45:29,1
  2. Nasser Al-Attiyah – Mathieu Baumel (Volkswagen Polo GTi R5) +42,2
  3. Iván Ares – David Vázquez (Hyundai i20 R5) +1:13,5
  4. Léo Rossel – Mathieu Maurin (Ford Fiesta MkII R5) +1:40,3
  5. Gorka Eizmendi – Diego Sanjuan (Škoda Fabia R5 Evo) +2:59,3
Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share