WRC: Ogier sorprès per la seva victòria al Ral·li de Sardenya 2021

FotoOgier

Per tercera vegada el 2021, Sébastien Ogier puja al l’esglaó més alt del Campionat Mundial de Ral·lis (WRC), aquesta vegada al Ral·li de Sardenya. Mantenint-se al marge de problemes importants, el set vegades campió va ser el més constant durant tota la carrera, aconseguint 46 segons d’avantatge sobre el seu company de Toyota Elfyn Evans.

En el comunicat de l’equip, el francès va dir que és un resultat per sobre de les expectatives i molt positiu, així com el rendiment trobat:

‘Aquest ha estat un cap de setmana increïble per a nosaltres: no podíem esperar que un resultat com aquest arribés a Sardenya. Tenir un doblet per a l’equip, començant primer i segon als trams, és un èxit fantàstic. També estic molt content d’haver pogut sentir millor amb el cotxe i reaccionar després de Portugal, on potser la velocitat no va ser tan bona com volíem ”.

Ogier va revelar que va tenir un petit revés al Power Stage, satisfet del resultat també en aquesta classificació i del ritme que ha mostrat:

‘Desafortunadament, al Power Stage vaig tenir un error durant un breu moment després d’un bassal d’aigua que va ser molt agressiu, però encara vam aconseguir dos punts, cosa que és bo per al campionat. Si podem mantenir aquest ritme, podem confiar, però, per descomptat, no serà sempre tan fàcil ”.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share