WRC: Tänak amb mentalitat “cholista” el que queda de 2021, ral·li a ral·li

FotoTänak

La sort no ha estat del costat d’Ott Tänak aquests dies. Al Ral·li de Sardenya, per segona vegada consecutiva aquesta temporada, va quedar fora de combat amb una suspensió del seu Hyundai danyada al passar per sobre d’una pedra mentre controlava la cursa en el primer lloc, situació molt similar a la que va viure a Portugal

Ara està a 57 punts del líder del campionat, Sébastien Ogier (Toyota), de manera que Tänak ha admès al lloc web oficial del WRC que a partir d’ara haurà de pensar cursa a cursa per veure què pot fer al final de la temporada:

No hi ha molt més a mirar. Obviament, no podem canviar res, de manera que bàsicament serà ral·li a ral·li i, allà on anem, farem tot el possible. Crec que a finals d’any veurem si n’hi ha prou o no’.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share