RAIDS: Àlex Haro torna al costat de Nani Roma

Nous canvis a Bahrain Raid Xtreme per al Dakar 2022. Nani Roma torna amb Álex Haro com a navegant, després d’haver estat al costat de Giniel de Villiers a Toyota els darrers dos anys. Ahir va arribar la confirmació.

Citat pel diari Marca, Haro va parlar d’aquest retorn al seient del costat dret del cotxe de Roma. El navegant va destacar la bona relació entre ells, creient que no es notaran aquests dos anys sense asseure’s junts dins del cotxe.

Tinc ganes de tornar a treballar amb Nani. Han passat dos anys des del nostre darrer Dakar junts, però segur que quan anem junts sentirem que el temps no ha passat. Vaig veure la rapidesa d’aquest cotxe i la professionalitat de l’equip de Prodrive, que vol ser una potència a Dakar.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share