RAIDS: McLaren es sumarà a l’Extreme E al 2022

És un capítol completament nou de la gran història de McLaren Racing. A més del seu compromís amb F1 o IndyCar, l’equip britànic descobrirà nous horitzons ja que han confirmat el seu compromís amb Extreme E a partir de l’any vinent.

“Des del moment que es va anunciar Extreme E, hem estat seguint el seu desenvolupament molt de prop. La nostra atenció es va centrar immediatament cap al format innovador de la sèrie, en particular la capacitat que ens proporciona per accelerar i dinamitzar la nostra agenda de sostenibilitat “.

Zak Brown, cap de McLaren Racing

La decisió d’integrar Extreme E “segueix una avaluació detallada de la sèrie enfront d’un conjunt de criteris estratègics, econòmics i operatius” de McLaren.

La relació entre l’entitat britànica i l’electricitat no és nova. McLaren Racing subministrava les bateries dels vehicles de Fórmula E. Gen 1 i Gen 2.

McLaren Racing s’encarregarà de la part operativa de l’equip dedicat a Extreme E a partir del 2022, inclòs el personal de la Fórmula 1, però també els altres programes de la marca. Es permetran quatre mecànics i un enginyer a cada ronda de la temporada.

“Estem encantats de donar la benvinguda a Zak Brown i a tot l’equip de McLaren Racing a Extreme E. No podem esperar a veure el seu rendiment per a la seva primera cursa tot terreny i elèctrica. La segona temporada promet ser emocionant! “

Alejandro Agag, cap de la disciplina
Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share