WRC: Tänak a Itàlia per recuperar sensacions sobre l’asfalt

Lluny del resultat de Croàcia amb la manca de sensacions al Hyundai, el pilot estonià va poder avançar en l’aprenentatge del seu I20 WRC per adaptar-se millor a aquest cotxe abans de la propera cita sobre asfalt al Ral·li Ypres.

“L’objectiu era aclarir algunes sensacions que teníem a Croàcia. Estàvem allà per confirmar certs temes sobre els quals encara hem de treballar aquest estiu abans de retornar les proves d’asfalt. A Croàcia, el comportament i l’equilibri del cotxe no em van agradar realment. Encara tenim unes quantes setmanes abans d’Ypres, així que veurem el resultat dels nostres esforços. També vam provar coses diferents, però aquesta prova estava més destinada a l’aprenentatge que a la recerca de solucions. L’objectiu no era guanyar, sinó aprendre més i recopilar dades. Això és exactament el que vam fer.”

Actualment el quart del Campionat de Pilots a 57 punts del líder Sébastien Ogier, Tänak tindrà més opcions sobre el negre element, l’asfalt està present en tres dels últims set esdeveniments.

Amb Toyota Yaris, Ott Tänak havia demostrat grans qualitats en aquesta superfície, guanyant dues vegades el Ral·li d’Alemanya, on també va signar podis al Tour de Còrsega i al RallyRACC Catalunya.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share