WRC: Ford interessada en la nova era híbrida

Ford no ha deixat mai de ser representat al WRC en els darrers anys, però ha delegat la major part de la responsabilitat a M-Sport fet que no s’implica directament com a fàbrica com fins al 2012, tot i que el seu nom ha tornat a la llista de constructors el 2018. Però això no vol dir que hi hagi un gran interès.

Al lloc web de Motorsport.com, el director de ral·li de la FIA, Yves Matton, va dir que ara hi ha una forta implicació i interès per part de Ford, que preveia un apropament considerable entre el fabricant i M-Sport:

Pel que sé, Ford participa profundament en el desenvolupament del nou cotxe i tenim un representant de Ford en els diferents grups de treball, cosa que demostra que els interessa realment aquest nou cotxe i la propera generació de cotxes. En el futur estaran molt a prop de M-Sport ’.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share