CATALUNYA: Prèvia Ral·li Legend Les Corbes 2021

Aquest cap de setmana Peu a Baix Motorsport Club Girona organitza el 6è Ral·li Legend Les Corbes Memorial Eduard Carreras, una prova que es disputarà per les carreteres de les Guilleries i la Costa Brava.

El ral·li està dividit en l’apartat de Velocitat, Regularitat SuperSport i Legend (aquest últim sense cronometratge ni classificació) i tindrà com a centre neurològic la població de Sant Hilari de Sacalm. La població gironina acollirà la base del ral·li, les verificacions administratives, les Tècniques, el parc d’ assistència i el Parc Tancat.

El divendres 18 de Juny, es duran a terme les verificacions administratives a la Casa de Cultura Sant Hilari de Sacalm, mentre que les verificacions tècniques dels vehicles es faran a la Plaça Josep Moragues de la mateixa població. El parc d’ assistència estarà ubicat al Pavelló Poliesportiu de Sant Hilari.

El matí de Divendres, està programada una Sessió de verificacions mecàniques de vehicles, previst per aquells equips, que vulguin posar apunt el seu cotxe de cursa. Aquest shakedown es realitzarà al tram de Brunyola GIV-5334 entre les 10h del matí a la 13h.

El primer tram de la prova arrancarà la tarda de divendres, a les 20h s’iniciarà la primera etapa amb la celebració d’un tram espectacle a títol d’exhibició, sense classificació i que es repetirà en dues ocasions.
El Dissabte 18 de Juny, a les 9h s’iniciarà la segona etapa del ral·li, formada per 4 trams cronometrats per les Guilleries, on s’abracen els mítics trams d ́Osor i Cladells al matí, i, per la tarda es disputaran uns altres històrics com són Coll del Revell i Pla de les Arenes.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share