RAIDS: La FIA crea el Campionat del Món de Ral·lis Tot Terreny

Novetats de pes per als ral·lis Tot-Terreny. La FIA va confirmar al Consell Mundial la condició del Campionat Mundial de la Modalitat, un nou campionat que es publicarà l’any que ve d’acord amb l’organització esportiva d’Amaury (ASO). El Dakar serà el més destacat del calendari.

ASO és el promotor exclusiu del nou campionat, en un acord inicial de cinc anys. El Dakar 2022 inaugurarà la nova era de Ral·li Tot-Terreny com a viatge inaugural. En aquest nou acord, la FIA i ASO es comprometen a alinear la normativa tècnica i esportiva, de manera que totes les proves tinguin un marc consistent.

D’altra banda, la FIA està desenvolupant normes tècniques per a noves tecnologies, alternatives i experimentals dins dels ral·lis tot terreny, en el context de la seva estratègia en relació amb el medi ambient en les àrees d’acció climàtica, tecnologia, innovació i pràctiques ambientals.

En el nou Campionat del Món, el calendari final tindrà fins a cinc proves que es donaran a conèixer més endavant, hi haurà vehicles T1, T2, T3, T4 i T5. Els títols seran per als guanyadors pilot, navegador i constructor absolut, a més dels títols existents per a totes les altres categories.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share