ERC: Primera victòria de la temporada 2021 per Lukyanuk a Polònia, Solans-Martí quarts

El ral·li de Polònia va començar amb Nikolay Gryazin dominant la prova amb autoritat. El pilot que competeix sota la bandera letona, en un Volkswagen, va ser el protagonista de les sis primeres especials, aconseguint tenir més de 40 segons d’avantatge amb Lukyanuk, que era, des de principis, el seu principal perseguidor. No obstant això, al tram 7 Gryazin va patir dues punxades, cosa que el va impedir lluitar pels primers llocs.

Després, amb un marge d’aproximadament mig minut per gestionar, Lukyanuk només va haver de gestionar bé el seu ritme, sobretot després d’haver ampliat el seu avantatge contra Mikkelsen diumenge al matí. El noruec va heretar el segon lloc després dels problemes de Gryazin, sent consistent durant tota la prova. Marczyk va tancar el podi, aconseguint una presència constant entre els cinc primers classificats.

Mikkelsen Skoda Fabia polònia
ERC

Solans i Herczig, que tenien un rendiment sòlid i creixent, van aconseguir acabar en les dues darreres posicions del top5.

Nil i Marc van començar el ral·li amb problemes en el seu Skoda Fabia Rally2 Evo. La gent de Calm aconseguien solucionar els problemes mecànics de la unitat texeca i els temps de la parella catalana milloraven la tarda de dissabte. Diumenge en Nil trobava la configuració ideal per al seu cotxe el que millorava encara més els seus temps, acabant la prova amb un bon gust de boca i amb bones sensacions per la propera cursa a Letònia en dues setmanes.

Solans marti polonia erc
ERC

Pep Bassas i Axel Coronado aconseguien plaça de podi en l’última jornada. Una prova de supervivència esperant territoris més favorables. El ritme de Pajari va ser superior en tot moment, arriscar-se era perillòs en una prova tan ràpida, i debutar amb un tercer lloc és molt bo per al campionat.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share