CATALUNYA: Prèvia Ral·li Osona 2021

El Ral·li Osona torna després de dos any, un dels ral·lis de referència del calendari català arribarà aquest 2021 a la seva 52a edició.

L’organitzador de la prova, l’Escuderia Osona, ha preparat un recorregut amb sis trams cronometrats a repetir en dues ocasions. En total, els participants hauran de fer 513 quilòmetres, dels quals 102,528 seran cronometrats. Des de les 9:34 del matí, que sortirà el primer cotxe al primer tram, a les 23:48h en que es disputarà l’última especial ja de nit.

El Ral·li Osona comptarà amb dos bucles: al matí amb la Trona, la Costa dels Gats i el Cobert; i la tarda-nit amb la Vola, Fontreda i el Coll de Mansa. Per cada un dels bucles es faran dues passades per cada tram.

Aquest any el ral·li presenta un altre canvi important, el parc d’assistència es trasllada al Circuit d’Osona, que passarà a ser el centre neuràlgic i d’operacions de tota la prova. L’arribada, ja a la matinada de diumenge(00:18h) i la cerimònia del podi (00:30 h), les verificacions tècniques i administratives dels vehicles tindran lloc al propi Circuit osonenc.

mapa ralli osona 2021
© Escuderia Osona

Una llista que fa feredat

El Ral·li Osona puntuarà per a diversos campionats i trofeus, el Campionat de Catalunya de Ral·lis, el Campionat de Catalunya de Promoció, el Trofeu de Catalunya de Ral·lisprint, el Volant RACC, la Challenge Michelin, les Challenge Pirelli RallyCAT i Saxo.

Els vehicles inscrits al Trofeu de Catalunya de Ral·lisprint només faran la primera secció del ral·li, amb els trams de la Trona, la Costa dels Gats i el Cobert.

La flor i nata dels ral·lis a casa nostra, 64 equips inscrits que no s’ha volgut perdre una de les cites per excel·lència del Campionat de Catalunya. Un dels grans favorit per endur-se la victòria serà el pilot local Albert Orriols amb l’Skoda Fabia Rally2, el pilot de l’Escuderia Osona és l’últim vencedor de la prova i compta amb 3 victòries i 9 podis en el seu palmarès.

No hay ninguna descripción de la foto disponible.

Però com ja hem dit al Ral·li Osona hi serà lo millor de cada casa, així doncs Eduard Pons (Baporo Motorsport), líder actual dels campionats català absolut i d’asfalt també hi serà al volant d’un altre Skoda Fabia. Aleix Vila i Jaume Poch amb el seu petit i guerrer Peugeot 106 també voldran donar guerra en els trams osonencs. Situació similar a la de Joan Vinyes i Jordi Mercader, el pilot andorrà sortirà amb un mític Seat Ibiza Kit Car de Baporo.

La llista és molt extensa i de gran qualitat gràcies a la gran quantitat de pilots locals que s’hi han afegit en un dels braçols dels ral·lis a casa nostra.

Tota la informació detallada: aquí

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share