RAIDS: Bahrain Raid Xtreme a per totes a la Baja Aragó 2021

Bahrain Raid Xtreme (BRX) s’inscriurà amb tres cotxes Prodrive Hunter T1 a la Baja Aragó al juliol. Sébastien Loeb i Nani Roma s’uniran a l’actual campió, l’argentí Orlando Terranova, que debutarà amb el Hunter.

Tant Terranova com Roma tenen una àmplia experiència en la prova, ja que Roma l’ha guanyat en nou ocasions, sent segon per darrere de Terranova el 2019 (l’última vegada que es va celebrar la prova). Serà la primera vegada en l’esdeveniment per a Loeb, i la seva primera sortida competitiva amb el seu nou copilot Fabian Lurquin. Roma es retrobarà amb Alex Haro; la parella va guanyar la Baja Aragó junts el 2015; mentre que Terranova serà navegat pel seu copilot Daniel Oliveras.

Terranova és un pilot de ral·lis cross-country molt experimentat i reeixit, havent guanyat la Copa del Món de Bajas Cross-Country el 2019 i havent competit al Dakar 15 vegades, guanyant cinc etapes i acabant en cinquè lloc en la general dues vegades .

Orlando Terranova va dir:

“Aquest és un gran i important pas per a mi i estic realment emocionat d’unir-me a un nou equip. Conec bé a Nani i hem parlat molt sobre les ambicions de Prodrive i BRX d’esdevenir un actor important en els ral·lis cross country. Vull aprendre de l’equip i estic desitjant treballar amb els meus nous companys d’equip, Seb i Nani, però també competir contra ells “.

L’equip realitzarà un test previ a l’esdeveniment per als tres cotxes i les tripulacions a Aragó en la setmana prèvia a la Baja, que se celebrarà del 22 al 24 de juliol. Serà la primera vegada que Loeb i Roma condueixin el Hunter des del Dakar i marcarà l’inici del programa de proves i esdeveniments de l’equip BRX de cara al Dakar 2022.

“Orlando és un gran talent amb una gran experiència en cross-country i al Dakar. Aquesta experiència serà inestimable mentre seguim desenvolupant elHunter al llarg de 2021. Després del prometedor resultat al Dakar al gener, tenim molt present el nostre objectiu d’aconseguir una victòria en el debut a Aragó amb els tres pilots molt capaços de aconseguir-ho.”

DIRECTOR DE L’EQUIP BRX, DAVID RICHARDS.
Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share