WRC: El Ral·li Ypres 2021 visitarà el circuit de Spa-Francorchamps

És oficial: la prova belga del campionat del món de ral·li passarà per Spa Francorchamps el 15 d’agost.

El diumenge 15 d’agost seran els pilots del WRC els que tindran l’honor de travessar la regió de Francorchamps. L’última jornada del Ral·li Ypres 2021, la vuitena prova del campionat del món, s’organitzarà al recinte del Circuit de Spa-Francorchamps.

La Source, Raidillon, Les Combes, Speaker’s Corner: el millor del Circuit serà a l’itinerari de Neuville, Tanak, Ogier i altres. I si Thierry Neuville gairebé no s’ha salvat de la mala sort les darreres setmanes, no hi ha dubte que estarà disposat a brillar davant del públic.

Nathalie Maillet, directora general del circuit Spa-Francorchamps:

“Estic encantada de poder afegir un esdeveniment d’un Campionat del Món FIA al calendari del Circuit. A més de l’aspecte esportiu, la cobertura mediàtica mundial d’aquest esdeveniment garanteix uns avantatges excel·lents per a la regió. Finalment, tots estem encantats de poder donar la benvinguda als aficionats que han extremadament pacients i els hi donem les gràcies! ”

Per tant, hi ha una cita per al 15 d’agost, per a un nou esdeveniment insígnia d’aquest any del Centenari del Circuit Spa-Francorchamps.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share