WRC: El Safari vol avançar les seves dates per al 2022

FotoToyota

Aquest any el Safari va tornar al Campionat Mundial de Ral·lis (WRC) amb una cita a finals de juny, però la idea per al 2022 és que sigui anterior, la data tradicional de Setmana Santa. Això és el que volen els politics kenyans, però és possible que la FIA no pugui complir-ho.

Gurvir Babra, director de cursa, va dir a dirtfish.com:

«Un dels temes de conversa en el ral·li d’aquest any va ser el fesh-fesh. Quan perds el líder [Kalle Rovanperä] per això, és comprensible que la gent parli. Alguns estaven a favor i d’altres no. Crec que la millor solució per això és canviar la prova per Setmana Santa. Ser a principis d’any ens situaria a la temporada de pluges, que és quan sempre ho era. Quan arriba la pluja, no tens el problema fesh-fesh, però fa que la prova sigui interessant amb el fang’.

A més, el gerent veu altres avantatges:

Hi ha altres avantatges d’un possible canvi de dates, inclosos millors preus dels hotels: els hotels de Naivasha estan molt, molt ocupats en aquesta època de l’any. A Setmana Santa tindria més sentit en aquest canvi i, per descomptat, era tradició.

Per part de la FIA, segons l’esmentat lloc web, el director de ral·lis, Yves Matton, reconeix que el Safari a Setmana Santa podria ser beneficiós. Tot i això, també va admetre que podria ser difícil canviar de data per la temporada vinent.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments