WRC: Latvala vol un altre any més de Katsuta sense pressió

Takamoto Katsuta va acabar segon al Safari en el que va ser el seu primer podi al Campionat Mundial de Ral·lis (WRC). Tot i que les seves actuacions agraden a Toyota i hi ha una vacant a l’equip per ocupar amb la marxa de Sébastien Ogier, però és poc probable que es produeixi l’ascens al segon equip el 2022.

El líder de l’equip Toyota, Jari-Matti Latvala, va descartar aquesta possibilitat quan va dir a dirtfish.com:

“El seu progrés és increïble, el que ha fet és fantàstic. Vaig dir a Kènia que estic molt segur que el veurem a la formació principal en el futur, però, per ser sincer, no voldria posar-lo en aquesta posició l’any vinent”.

El finès va afirmar que Katsuta es beneficiarà d’un any més amb l’única missió d’obtenir experiència:

‘És diferent quan s’ha de pilotar sota pressió i presentar resultats i aconseguir punts. La situació canviarà i voldria veure’l treballar un any més per guanyar experiència i velocitat en el segon equip; això serà bo per a ell l’any vinent ”.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share