WRC: Adamo no vol triomfalismes abans del Ral·li Estònia 2021

Amb el seu equip actualment lluitant contra el Toyota Gazoo Racing, Andrea Adamo, evidentment, vol ser positiu pel que fa al Ral·li d’Estònia.

Tot i els excel·lents resultats del seu equip a Estònia la temporada passada, el gerent italià de l’equip Hyundai Motorsport es nega a ser triomfalista i vol que el seu equip estigui el més concentrat possible.

“Hem passat poc temps des del Safari examinant els problemes que hem trobat en les darreres proves. Hi ha poc que podem fer en aquest període de temps, però anem a Estònia amb una alta motivació i amb la determinació de mostrar què podem aconseguir.

El fet que l’any passat vàrem fer un 1-2 al Ral·li d’Estònia no vol dir que tinguem garantits automàticament els grans resultats d’aquest any; hem de treballar el màxim possible, mantenir-nos concentrats i treure tot el rendiment possible del nostre cotxe que, per cert, ha estat molt ràpid en tots els esdeveniments en el que portem de temporada. Sempre hi ha sort, però hem de tenir més control sobre el nostre propi destí “.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share