WRC: Ogier espera patir en el Ral·li d’Estònia 2021 per la seva posició de sortida

En una posició immillorable abans d’entrar a la segona part d’aquesta temporada del 2021, Sébastien Ogier arriba a Estònia on, òbviament, no comença com a favorit.

Conscient del seu èxit actual, el francès espera tornar a patir en aquest terreny, sent la seva posició inicial una vegada més un gran desavantatge. Malgrat això, el pilot de Toyota ja té ganes de passar-s’ho bé a les ràpides pistes d’Estònia, on la conducció és extrema.

“Ha guanyat quatre rallis en el que portem de temporada és fantàstic i millor del que esperàvem. Guanyar ral·lis al WRC en aquest moment és difícil perquè la competència és molt dura, així que estic molt content de la nostra temporada fins ara. El Ral·li d’Estònia és difícil de guanyar, sobretot ser el primer a la pista, però faré tot el possible per seguir anotant punts. El terreny serà sens dubte molt més tou que a Kenya, de manera que podem centrar-nos realment en la conducció i intentar trobar els límits. Sempre és un repte difícil estar al límit de les ràpides pistes que tenim al nord d’Europa, però crec que és un repte que tots els conductors aprecien “.

L’any passat, el set vegades campió del món va aconseguir l’últim lloc del podi, dominant el seu company d’equip Elfyn Evans, mentre estava a prop de Craig Breen, segon.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share