WRC: Rovanperä vol ressorgir al Ral·li Estònia 2021 marcant el millor temps al shakedown

En un shakedown del Ral·li d’Estònia s’ha disputat en el mateix tram on es va correr la temporada passa, el que ha permès comprovar que el ritme dels participants ha estat molt més alt. Kalle Rovanperä ha estat capaç de fer un temps cinc segons més ràpid en comparació al millor registre de 2020.

Per mig segon, Kalle Rovanperä ha marcat el millor temps, superant a Ott Tänak, essent els dos homes amb l’etiqueta de favorits. En aquest shakedown, perfectament representatiu de l’esdeveniment, Takamoto Katsuta ha demostrat el seu avantatge, sobretot per davant del duet Evans / Ogier. Per al seu retorn al WRC, Craig Breen ha estat l’últim dels “pilots oficials”.

Imagen

Pel que fa a la R5 o Rally2, Olivier Solberg ha marcat el millor temps per tres dècimes per davant d’Alexey Lukyanuk, el millor del WRC3 en ple descobriment del seu Skoda Fabia Rally2 Evo. Per la seva banda, Adrien Fourmaux ha signat el cinquè millor temps de la categoria, el tercer entre els WRC2.

Imagen

La competició comença aquesta tarda amb una súper especial. Pot consultar els horaris aquí.

  • 1. Rovanperä 2’51.1
  • 2. Tänak +0.5s
  • 3. Katsuta +0.6s
  • 4. Evans +1.1s
  • 5. Ogier +2.0s
Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share