WRC: Neuville enganxat a 190 km/h en una zona de 90 a Ral·li d’Estònia 2021

Thierry Neuville va acabar el Ral·li d’Estònia en tercera posició, tornant així als podis del Campionat Mundial de Ral·lis (WRC). Tanmateix, no va evitar una forta penalització, amb una multa i la prohibició (amb condemna suspesa) de participar en un ral·li per un excés de velocitat.

El belga de Hyundai va ser enganxat a 190 km / h en una zona on el límit de velocitat era de 90 km / h. Per aquest motiu, després de la investigació, els comissaris van multar Neuville amb 2.500 euros. També va ser suspès per una carrera al WRC d’aquest any, però aquesta sanció queda en suspens i només tindrà valor si el pilot torna a cometre una infracció de velocitat un 30 per cent superior al límit establert en una zona determinada.

Segons un comunicat de la FIA, Neuville i el seu copilot van afirmar que, a causa de problemes tècnics a l’i20 Coupé WRC, es van apropar posteriorment al TC23 i, en la lluita pel podi, no podien evitar superar el límit de velocitat de camí, en un moment en què no hi havia trànsit. Això no es considera atenuant pels comissaris, ja que el límit de velocitat es va superar en més del 100 per cent. A més, subratllen que és una norma essencial de la FIA complir els límits de velocitat, amb la constant promoció de la seguretat viària a la iniciativa Acció FIA per a la seguretat viària.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share