WRC: Hyundai confirma el debut de l’i20 Rally2 a Ypres amb Solberg i Huttunen

Igual que a Estònia la setmana passada, Hyundai Motorsport inscriurà als seus dos joves pilots de la categoria WRC2 en el proper ral·li Ypres (13-15 d’agost).

En aquesta nova prova del campionat mundial de ral·li, el fabricant coreà alinearà per primera vegada el seu nou Hyundai i20 N Rally2, desenvolupat des del novembre passat per pilots com Craig Breen, Thierry Neuville, Ott Tänak, Jari Huttunen i fins i tot Oliver Solberg.

Seriosos aspirants a la victòria a Estònia, les dues esperances de Hyundai havien abandonat abans de la primera assistència. A Bèlgica, en terrenys sense experiència, les seves possibilitats de victòria semblen més incertes, fins i tot al volant d’aquest nou cotxe.

A les xarxes socials, Oliver Solberg va expressar la seva impaciència per muntar aquest Ral·li2.

“Estic content de tenir l’oportunitat de presentar el nou Hyundai i20 N Rally2 al Ypres Rally. Serà la meva primera vegada en fer ral·li a Bèlgica i conduir aquest cotxe per l’asfalt, però no puc esperar. Gràcies a Hyundai Motorsport per l’oportunitat! ”

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share