WRC: Breen reclama una temporada completa

Craig Breen va tornar al Campionat Mundial de Ral·lis (WRC) el passat cap de setmana al Ral·li d’Estònia. Tot i no ser una presència habitual, va ser el millor de Hyundai, perseguint al guanyador Kalle Rovanperä (Toyota) durant la major part de la carrera per acabar segon.

En una conferència de premsa transcrita al lloc web de la FIA, es va preguntar a l’irlandès si considera que aquest servei és un missatge perquè els equips estiguin interessats en els seus serveis per al 2022, a la qual va respondre:

“Crec que sí. Evidentment, això és el que vull aconseguir Paul [Nagle, copilot] i jo. Volem ser campions del món i no cal ser matemàtic per adonar-se que no es pot guanyar un Campionat del Món fent la meitat dels ral·lis ‘.

Còmode a Hyundai, Breen ara espera l’oportunitat de fer una temporada completa:

Em sento com a casa, em sento còmode allà on estem ara mateix amb Hyundai, però hi ha coses fora del meu control. Només hem de trobar aquesta oportunitat per tenir una temporada completa i aprofitar-la al màxim.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share