WRC: Mikkelsen creu que les seves actuacions en el WRC2 li poden obrir les portes als Rally1

FotoWRC

Andreas Mikkelsen va guanyar entre els WRC2 al Ral·li d’Estònia al cap de setmana passat. Una actuació que creu el pot donar cert crèdit per tornar a la màxima categoria l’any vinent, encara que sigui a temps parcial. En aquest moment, encara hi ha llocs per cobrir en tots els equips de la categoria reina.

En la conferència de premsa reproduïda al lloc web de la FIA, el noruec va admetre que encara espera tenir la possibilitat de tornar a la màxima categoria del WRC el 2022, en aquest cas els híbrids del Rally1:

“Espero que sí, evidentment no tots els llocs estan ocupats, però al cap i a la fi, no hi ha molts llocs disponibles. Crec que aquí hi ha molts bons pilots que volen les mateixes posicions. Certament, no hi ha places assegurades. Tinc la gran sort de tenir un programa molt bo aquest any juntament amb Toksport i Skoda en què puc competir molts caps de setmana i mostrar les meves habilitats, així que crec que té tot a veure amb els resultats. Si ho fas bé, probablement existiran probablement les meves possibilitats.

Dit això, Mikkelsen va admetre que no exclou un programa a temps parcial:

Al cap i a la fi, per descomptat, volem lluitar pel campionat. Però com que hi ha poques places disponibles, és evident que hauria d’estar obert per tenir una temporada parcial. Per descomptat, m’agrada conduir l’Skoda R5, però sempre és diferent a un WRC’.

Mikkelsen va ser superat durant tota la prova entre els Rally2 per un pilot poc habitual al mundial com és el rus Lukyanuk. El pilot campió d’Europa de ral·lis es pujava per primera vegada al volant d’un Skoda Fabia Rally2 i aconseguia doblegar tots els pilots del WRC2 i WRC3. Cosa que segur no passa inadvertida per als equips oficials.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share