WRC: Sordo baixa a Borja Rozada del seu costat per pujar-hi a Cándido Carrera

Dani Sordo tindrà el tercer copilot diferent en la seva propera carrera de la temporada 2021 al WRC.

Després de competir al Ral·li de Montecarlo amb Carlos Del Barrio, i després de tres curses seguides (Portugal, Sardenya i Safari / Kenya) amb Borja Rozada, aquesta vegada és Candido Carrera qui s’asseurà al costat del pilot allotjat a Andorra.

Rozada no havia aconseguit adaptar-se al ritme i l’entonació, que tot i haver estat campió d’Espanya quatre vegades, estant en les dues últimes temporades al costat de Pepe López, un pilot que utilitza un sistema de notes molt diferent al de Sordo. Cándido Carrera debutarà al WRC, molt probablement al ral·li Acròpolis.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share