CATALUNYA: El Ral·li de La Llana 2021 presenta un itinerari desafiant

El Motor Club Sabadell va decidir, als vols del mes de maig, deixar Sabadell direcció Ripoll per la disputa del Ral·li de La Llana, la seva prova insignia. La prova va viure com any rere any els recolzaments anaven minvant fins arribar al punt de fer-se insostenible.

Ara, amb la nova seu a la capital del Ripollès, l’organització ha carregat la prova de novetats, recuperant trams històrics de la zona i incloent-hi de nous que han apujat el llistó en termes de dificultat.

Trams mundialistes com Capsacosta, Santigosa i Alpens, se li uneix un desconegut com Llaers. Aquest últim es tracta d’un tram formigonat, de 16,5 kilometres on les humitats, els interiors i, en general, la falta de grip complicarà molt vida als pilots i equips participants.

A tot plegat se li ha d’afegir la presència de la nit en l’últim dels quatre bucles amb els que comptarà la prova. El primer cotxe està previst que surti el dissabte 18 de setembre a les 9 del matí de Ripoll i que arribi a les 21:42 de la nit a la mateixa localització.

Un canvi d’aires que sembla una bona entrada d’aire fresc per a la prova i per al campionat de Catalunya de Ral·lis.

Puede ser una imagen de mapa
Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share