CATALUNYA: Sabadell dona l’esquena al Ral·li de La Llana que marxa a Ripoll

El Motor Club Sabadell ha anunciat que el Ral·li de la Llana marxa de Sabadell direcció Ripoll. Els motius, per desgràcia, són cada cop més recurrents arreu d’on es disputen proves d’aquest tipus: la falta de recolzament institucional i els problemes amb els veïns afectats pels trams cronometrats.

En el comunicat enviat pel Motor Club Sabadell és descriuen aquests problemes:

Des de petits Ajuntaments passant per restaurants, allotjaments o departaments estatals només tinguin el seu propi interès i que ni tan sols valorin les propostes.

No tenen massa en compte que una entitat sense ànim de lucre com el MCS estem treballant de forma altruista per organitzar una activitat esportiva, i que no tan sols és un acte social sinó una manera de fer país, movent una economia que realment ho necessita.

El Motor Club Sabadell no s’ha quedat de braços creuats, l’organització ha decidit promoure el Ral·li de la Llana a una nova ubicació, que com es desvetlla en el comunicat, serà Ripoll. Com sol passar en aquestes decisions, la nova ubicació ha rebut amb els braços ben oberts la proposta sabadellenca, facilitant totes les propostes.

D’aquesta manera Ripoll serà la seu de la prova puntuable per al campionat de Catalunya de Ral·lis el pròxim 18 de setembre. El ral·li comptarà amb 4 tram diferents a disputar a doble passada. En total la prova tindrà 330 quilòmetres de ral·li, dels quals 100 seran cronometrats.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share