WRC: Hyundai i Toyota ja preparen el Ral·li Ypres 2021

Aquesta setmana Hyundai Motorsport i Toyota han iniciat la seva preparació per al proper esdeveniment del WRC, el Ral·li Ypres.

I per iniciar aquesta setmana de proves, el fabricant coreà ha convidat Thierry Neuville a aquest primer dia de test en condicions humides, sens dubte no equiparables a les esperades a mitjans d’agost per al ral·li. Hyundai ja havia tingut l’oportunitat de provar aquest esdeveniment abans de la seva cancel·lació l’any passat, a diferència de Toyota i M-Sport.

Després del pilot belga, Ott Tänak i Craig Breen també s’esperaran al volant d’aquest Hyundai i20 Coupe WRC aquesta setmana.

Per part de Toyota la setmana de proves va ser iniciada pel set vegades campió del món de ral·li, Sébastien Ogier, que òbviament estava al volant del seu Toyota Yaris WRC. Igual que Thierry Neuville, el francès va provar en condicions molt humides per a aquest dia únic de proves. Igual que els seus companys, el pilot de Toyota serà un principiant en aquest esdeveniment.

Dimecres, Kalle Rovanperä continua a la mateixa base de proves amb millors condicions que per als francesos.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share