WRC: Ogier amb ganes de provar el nou Rally1 per ajudar a Toyota

FotoOgier

A la recerca d’un programa que barrejarà WEC i WRC amb el fabricant japonès la propera temporada, els francesos els agradaria provar el nou Rally1 en les properes setmanes i així portar la seva experiència.

En una entrevista der Sébastien Ogier al Regne Unit per Autosport Media va comentar.

“En un moment donat, crec que provaré el cotxe, per descomptat, alhora per veure’l i intentar ajudar l’equip amb la meva experiència, perquè el meu pla és quedar-me amb aquest equip tot i el que faré l’any vinent. Vull ajudar-los tant com pugui. ”

“Per descomptat, provaré el cotxe, però de moment no hi ha cap programa per a això. Crec que només Juho Hanninen va provar aquest cotxe de moment. Crec que l’equip treballa dur i hi ha molta feina amb aquesta nova tecnologia.”

Malgrat aquesta voluntat òbvia, seria increïble veure el set vegades campió del món al volant d’aquest Yaris sempre que hagi signat un contracte per a la propera temporada i aclareix el seu rol amb el fabricant japonès.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share