WRC: Neuville no tira la tovallola pel títol 2021

Thierry Neuville va aconseguir recentment el tercer lloc al Ral·li d’Estònia, setena prova del Campionat Mundial de Ral·lis (WRC). D’aquesta manera, va aconseguir retallar punts dels seus dos principals adversaris en la lluita pel títol, seguint tercer al campionat, però ara a 52 punts del líder Sébastien Ogier (Toyota).

Citat pel lloc web oficial del campionat, el belga de Hyundai va afirmar que encara es troba en la disputa, donant com a complert el seu objectiu principal a Estònia:

“El meu principal objectiu era acabar per davant de Sébastien i Elfyn [Evans] i encara estic al lluita pel títol. Sóc el que té menys reptes i tot està obert, per això volia lluitar dur a Estònia i mantenir-me per davant ”.

Actualment hi ha cinc ral·lis fins al final de la temporada, que representen 150 punts. Neuville ha estat un dels més regulars del 2021, quedant sempre en tercera posició, excepte en els ral·lis de Portugal i Safari. Tot i això, encara no ha guanyat, a diferència d’Ogier que en té quatre i d’Evans que en té una.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share