WRC: M-Sport podria utilitzar la tercera unitat de Fiesta per provar als futurs candidats per al 2022

M-Sport Ford ha competit en totes les rondes del Mundial (WRC) d’aquest any amb dos cotxes, però al Ral·li de Finlàndia pot tenir un tercer. La hipòtesi és oberta i Andreas Mikkelsen podria ser el candidat a una possible posició.

Richard Millener, líder de l’equip, va explicar a dirtfish.com que no és per falta de xassís que M-Sport Ford ja no té un cotxe com Hyundai i Toyota:

Tenim un tercer xassís. Introduir un tercer cotxe és un gran pressupost, però si Malcolm [Wilson, propietari] volgués assignar aquest pressupost, podria ser una manera interessant d’examinar els futurs pilots.

La situació s’estudiarà en una etapa posterior de la temporada, en aquest moment M-Sport Ford encara no ha confirmat ningú per al 2022. I Mikkelsen es presenta com a candidat a un eventual tercer Ford Fiesta WRC a Finlàndia, on hauria de ser disponibles i sense compromisos.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share