WRC: Adamo només hi veu avantatges en compartir promotor entre WRC i ERC

Present a la roda de premsa després del Ral·li Ypres, Andrea Adamo assaboreix aquesta victòria i el doblet després de molts mesos difícils.

Per al director italià de l’equip Hyundai, aquest resultat és evidentment un alleujament i elss permetrà treballar amb més serenitat.

“Crec que és important per a tothom. Per a l’equip que és important i també per a la gent del fàbrica. Com dieu, els darrers mesos ens van ser complicats. Quan passen coses com aquesta, el pitjor que pot passar és que la gent s’espanti. Intentava ser el protector del meu equip i protegir tothom. Si és possible, fiqueu-me la responsabilitat a les meves espatlles i deixeu-los treballar com abans. Però calia treballar molt, sense tenir por d’equivocar-se. No ha estat el moment més fàcil de la meva vida «.

Preguntat sobre el futur del ral·li d’Ypres al campionat mundial, el gerent de Hyundai va defensar fermament aquest esdeveniment, digne del màxim nivell en els ral·lis, mentre esperava la sinergia entre ERC i WRC.

“Vaig estar aquí a Ypres el 1990 i sempre m’ha encantat aquest ral·li. He estat aquí diverses vegades després i crec que era encara més feliç que Alain (Penasse) quan es va confirmar la prova com a ronda del WRC. M’ha agradat molt venir aquí. Vaig començar a dir-ho dijous, crec que tenir el mateix promotor per a ERC i WRC pot ser una bona oportunitat per al món del ral·li. Podem tenir bons ral·lis a Europa que puguin formar part de l’ERC i que tinguin una rotació entre ells.

De manera que podem tenir molts avantatges i aconseguir que els pilots participin a l’ERC perquè poden veure trams que podran descobrir i utilitzar més endavant. En cas contrari, és difícil. Potser tenim gent jove que està fent WRC de seguida i WRC3 sense experiència. Realment crec que poden crear una història i una estratègia real darrere d’aquestes coses. Deixeu-me dir que abans d’aquest cap de setmana ja em preguntava per què Ypres no era a ERC. No és feina meva, però algú ho ha de qüestionar. Hem d’apuntar al millor. Tots som empreses gestores i estic segur que cal explorar aquesta idea.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments