ERC: El Ral·li Açores 2021 té llum verda per disputar-se amb públic

L’agència regional de salut ha aprovat el pla d’emergència presentat per l’organització del Ral·li de les Açores, cosa que significa que la prova del Campionat Europeu de Ral·lis es podrà celebrar tal com estava previst del 16 al 18 de setembre i que el públic ho farà tenir accés a les especials de l’illa de São Miguel.

Un comunicat emès per l’organitzador de l’esdeveniment diu:

“El comitè organitzador del Ral·li de les Açores, així com l’agència regional de salut i el comitè de seguiment de la lluita contra la pandèmia han creat les condicions necessàries per a l’organització del més gran un esdeveniment esportiu a la regió preserva la salut pública durant una pandèmia “.

Els grans canvis en el format de la competició, conseqüència de la implementació del pla d’emergència, són l’absència d’una cerimònia d’obertura i especial a la ciutat, on les tripulacions solien oferir al públic espectacular derrapades.

“Un altre canvi serà la restricció de l’accés públic al parc d’assistència i a la secretaria, ubicat a Portas do Mar, que permetrà només la presència de membres dels equips i de l’organització, degudament identificats i acreditats, que presentin un certificat. Vacunació digital vàlida contra el COVID certificat de la UE o que mostri un resultat negatiu a la prova RT-PCR “.

“No obstant això, es permetrà al públic durant les especials, sempre que es respectin els procediments i restriccions sanitàries, determinats per les autoritats sanitàries pel que fa al distanciament social, lús de màscaretes, la desinfecció de mans i la limitació en la reunió de grups de persones.”

Segons Helena Prisca, cap de l’equip COVID-19 del Ral·li de les Açores

El compliment de les normes imposades pel pla de contingència és fonamental no només per a l’èxit esportiu, sinó també pel que fa a la salut pública”.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share