WRC: Finlàndia avança en l’organització de la prova després de cancel·lacions i retards

El Ral·li de Finlàndia (1-3 d’octubre) avança en el bon camí i es dirigeix ​​cap a les setmanes decisives amb confiança.

Al diari finès Keskisuomalainen, el CEO AKK Sport Oy, l’empresa organitzadora del Ral·li de Finlàndia, va tranquil·litzar tothom.

“De moment, és molt poc probable que es cancel·li, de manera que podem dir que la concentració durà tal com estava previst a principis d’octubre. Per descomptat, estem preparats per a les restriccions, en cas que apareguin ”.

Actualment, la situació al centre de Finlàndia millora amb una caiguda del nombre de casos i les perspectives del ral·li són bones. Ilkka Käsmä, la doctora encarregada de les malalties infeccioses de Jyväskylä, creu que aquesta prova ha de respectar les regles del país.

“Fins i tot en un ral·li és bo rentar-se les mans i respectar els distàncies de seguretat i un protector facial, sobretot si hi ha molta gent al voltant. Tinc tota la confiança en la capacitat dels organitzadors del ral·li per tenir en compte els índexs d’incidència canviants “.

Pel que fa a l’organització, Riku Better descriu una situació habitual amb vendes d’entrades molt graduals.

“El ritme de vendes correspon a anys normals. En general, el comerç d’entrades no s’inicia fins a la setmana del ral·li i la majoria de les entrades es venen els dies reals de la cursa. No es permetrà al públic dins ni fora del parc de serveis, ja que les persones estaran assegudes a la seva pròpia bombolla “.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share