WRC: Tänak encara creu en el títol de 2021

En a la seva segona campanya sota els colors de Hyundai, Ott Tänak tenia moltes esperances. Però ara, després de les vuit primeres proves on ha aconseguit una victòria i un podi, el campió del món del 2019 encara es sorprèn amb la mala sort.

Després d’encapçalar els ral·lis a Portugal i Itàlia, l’estonià va veure com el seu i20 es trencava pel camí, acabant amb només 9 punts mentre podia haver guanyat més de 50 i estar amb Sébastien Ogier, líder del campionat.

Ara és cinquè després de vuit proves, Ott Tänak es troba a 75 punts del lider i només queden quatre ral·lis (Grècia, Finlàndia, Catalunya i Japó). Una cosa que sembla que no té en compte, ja que encara té el títol entre cella i cella.

“El campionat encara no s’ha acabat. No deixarem d’anar el màxim, tot i que serà molt complicat. Les darreres vegades han estat força difícils, però hem de sortir-ne i arribar”.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share