RAIDS: Holowczyc compleix les travesses i s’emporta la Baja Polònia 2021

Copilotat per Łukasz Kurzeja, Krzysztof Holowczyc. va derrotar a Yazeed Al-Rajhi i Michael Orr a la Baja Polònia. Benediktas Vanagas i Filipe Palmeiro van aconseguir el tercer lloc a la general i, 65 segons per davant dels líders de la Copa del Món a Bajas, Yasir Seaidan i Alexei Kuzmicz. Marek Goczał i Michał Goleniewski van ser els millors pilots entre els T4, Kees Koolen i Mirjam Pol en T3.

El pilot de Overdrive Racing, Yazeed Al-Rajhi, va realitzar una sòlida actuació per aconseguir un merescut segon lloc en la Baja Polònia, setena prova de la Copa del Món de Bajas Cross-Country de la FIA i tercer esdeveniment de la nova sèrie de Baja Europea, celebrada diumenge a Szczecin.

El pilot del Toyota Hilux i el seu copilot de l’Ulster, Michael Orr, es van mantenir allunyats dels problemes en l’exigent, relliscós i enfangat terreny per aconseguir un altre valuós botí de punts a l’acabar a 10min 43.1s de l’experimentat pilot local Krzysztof Holowczyc.

El saudita Al-Rajhi va seguir retallant distàncies amb el seu compatriota Seaidan en la lluita pel títol de pilots de la Copa del Món de Bajas, i ara està embrancat en una lluita amb Holowczyc pels honors de la Copa Europea de cara a les dues rondes restants a Itàlia i Portugal.

Overdrive Racing va gaudir de l’èxit de la FIA T3 a Polònia, per cortesia de l’experimentat holandès Kees Koolen i la seva navegant Mirjam Pol. Conduint un Overdrive OT3 en la categoria per primera vegada des de Qatar l’any passat, Koolen va guanyar l’etapa de classificació i va passar a dominar als seus rivals per acabar 2min 58.9seg per davant de Santiago Navarro, també en un Overdrive OT3.

El saudita va optar per iniciar el primer dels trams selectius més llargs en el camp de proves militar de Drawsko Pomorskie des de la tercera posició de sortida. Holowczyc va aprofitar la seva experiència local per marcar el millor temps i ampliar el seu avantatge sobre Al-Rajhi a 6min 21.1s. Benediktas Vanagas es va mantenir tercer i el rival d’Al-Rajhi en la sèrie, Seaidan, va ser quart.

El tram selectiu de 184,05 km es va repetir el dissabte a la tarda i Holowczyc va augmentar el seu avantatge sobre Al-Rajhi fins als 8min 27,1s de cara a la parada nocturna a Szczecin.

La repetició d’un parell de trams selectius curts de 9,65 km i 17,35 km va posar fi a la competició de diumenge. El polonès va aconseguir ampliar el seu avantatge a 9min 12,1seg a través del primer tram, però tots dos van empatar en el segon amb temps de 19min 26seg en la segona prova més llarga.

Classificació final

1. Krzysztof Hołowczyc/Łukasz Kurzeja (PL) Mini John Cooper Works Rally 4:53.01
2. Yazeed Al-Rajhi/Michael Orr (SA/GB) Toyota Hilux +10.43
3. Benediktas Vanagas/Filipe Palmeiro (LT/P) Toyota Hilux +14.47
4. Yasir Seaidan/Aleksiej Kuzmicz (SA/RUS) Mini John Cooper Works Rally +15.52
5. Miroslav Zapletal/Marek Sýkora (CZ/SK) Ford F-150 Evo +23.38
6. Marek Goczał/Michał Goleniewski (PL) Can-Am Maverick X3 +24.16
7. Alexandre Ré/Pedro Ré (P) Can-Am Maverick X3 +33.43
8. Saleh Al-Saif/Sébastien Delaunay (SA/F) Can-Am Maverick X3 +38.15
9. Kees Koolen/Mirjam Pol (NL) OT3 +40.04
10. Denis Krotow/Konstantin Żilcow (RUS) Mini John Cooper Works Buggy +42.46

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments