WRC: Cartell de luxe en el WRC2 i WRC3 del Ral·li Acròpolis 2021

Líder del campionat WRC3, Yohan Rossel defensarà les seves possibilitats al ral·li d’Acropolis del 8 al 12 de setembre. S.

Guanyador del WRC3 a Ypres, Yohan Rossel s’enfrontarà a un altre repte al Ral·li Acròpolis (8-12 de setembre). L’esperança francesa s’enfrontarà a 18 contrincants al WRC3, inclosos 7 pilots locals.

Rally_Portugal_2021_suninen ford fiesta rally2
© Nacho Mateo

Líder amb 45 punts d’avantatge, el francès haurà de vigilar el polonès Kajetan Kajetanowicz (Skoda Fabia), el seu principal rival al campionat. Al WRC, Adrien Fourmaux tornarà al volant del Fiesta WRC per cinquena vegada, portant a Teemu Suninen al Rally2. Un tercer Fiesta WRC serà operat pel pilot local Jourdan Serderidis.

Amb deu competidors, el WRC2 veurà la primera oposició real entre el nou Hyundai i20 Rally2 d’Oliver Solberg i Jari Huttunen amb els líders de la classe Suninen, Andreas Mikkelsen i Mads Ostberg. Creient que el Polo ara no té desenvolupament, Nikolay Gryazin canvia a un Fiesta Rally2. .

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share