WRC: El RallyRACC Catalunya modifica el seu itinerari per a la prova de 2021

A causa de la crisi sanitària del Covid-19, el RACC, organitzador de la prova del WRC a casa nostra, ha anunciat la modificació del recorregut del seu esdeveniment previst per al cap de setmana del 14 al 17 d’octubre.

En primer lloc, el divendres s’escurçarà amb l’eliminació de les dues passades pel tram Batea-Vilalba, passem de vuit especials per a aquest primer dia a sis seccions cronometrades.

Diumenge també es modifica amb la substitució de l’especial Gavadà per Santa Marina. Al final, el recorregut total de la prova catalana perd uns trenta quilòmetres i es modifiquen alguns dels seus horaris. Per sort els trams de dissabte no es veuen afectats per aquests canvis.

Pots gaudir del primer anàlisi del recorregut en el següent enllaç.

Imagen
Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share