ERC: Cais va perdre el Barum i 5.000€ per la seva actitud

Líder brillant del Barum abans del seu accident, Erik Cais ho va perdre tot bolcant el seu Ford Fiesta Rally2.

A més de perdre el primer èxit internacional de la seva carrera, el jove txec va perdre 5.000 euros després de ser multat pels comissaris. Aquests últims retreuen a Erik Cais que no hagi acceptat moure el seu cotxe després de l’accident, provocant així la neutralització d’aquest especial.

Aquí teniu l’explicació dels comissaris d’aquest incident i decisió:

Cais es va veure desbordat d’emocions. El propietari de l’equip va parlar per telèfon amb el pilot després de l’accident. El pilot plorava i estava completament fora de control de les seves emocions. Segons l’opinió del propietari de l’equip, el pilot no hauria pogut incomplir les regles deliberadament. Ho lamenta profundament.

Segons l’opinió dels comissaris, aquest comportament dels pilots no es pot tolerar. Es van negar a deixar que ningú tragués el cotxe. En fer-ho, van bloquejar la carretera per als següents cotxes que estaven preparats per iniciar l’especial. Les normes són molt clares. Els competidors han de seguir les instruccions dels oficials. Tant se val si les instruccions són correctes o incorrectes; els competidors sempre han d’obeir totes les instruccions donades pel director de cursa. Per a la realització d’un esdeveniment segur i ben organitzat és de gran importància que el competidor segueixi les instruccions donades “.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share