CATALUNYA: Prèvia Ral·li Memorial Abel Puig 2021

Aquest dissabte 4 de setembre tornen els ral·lis de velocitat a casa nostra amb la disputa del 2n Memorial Abel Puig. Després de la parada estival, la competició es reprèn sobre terra en el que és el primer ral·li d’aquest any 2021 sobre aquesta superficie.

Organitzat per WRC Management, el ral·li tindrà el seu centre d’operacions a Cervera, ciutat amb molta tradició de motoresport i que ha allotjat durant molt anys la prova puntuable pel campionat estatal de terra.

Aquest any la prova serà puntuable, entre d’altres, pel Campionat de Catalunya de ra·lis, el campionat de Catalunya de ral·lis de terra, la promoció trofeu júnior, el trofeu de ral·lisprints de terra i el Volant RACC-Trofeu Mavisa.

El ral·li comptarà amb dos trams diferents a disputar en tres ocasions. La sortida de l’assistència direcció al primer tram de la prova serà a les 12:00h del 4 de setembre, mentre que l’arribada al parc tancat està prevista per les 16:48h del mateix dia.

En total hi haurà 134,91 km de ral·li, dels quals 70,11 seran cronometrats, el que suposa el 51,97% del total.

Inscrits

La llista d’inscrits per aquest ral·li s’enfila fins la trentena de vehicles. Eduard Pons i Alberto Chamorro amb l’Skoda Fabia Rally2 Evo són els principals candidats a la victòria. La parella Jiménez – Paz amb el Citroën C3 N5 seran els únics contendents de la mateixa categoria a part del YouTuber Guillem Serna al volant d’un espectacular Subaru Impreza.

ralli terra catalunya
© Nacho Mateo

Entre els dos rodes motrius destacar Gutiérrez – Tallada al voltant del Saxo, Roca – Alsina amb l’Astra GSI, Guillamet – Castelló amb l’Ibiza i Mauro – Muntadas amb el Clio. En Roger i en Josep Oto també hi seran amb un dels nous Peugeot 208 Rally4.

El Volant RACC aportarà 5 participants a la lluita, mentre que la copa de promoció n’aporta 12.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share