RAL·LICROS: Els Hansen aprofiten l’oportunitat per endur-se’n un nou doblet al WorldRX de Lohéac 2021

Per tercera vegada en aquesta temporada, Timmy i Kevin Hansen van proporcionar a l’equip Hansen World RX un imponent doblet al Bretagne World RX de Lohéac, el «Lleó» va rugir a casa davant 25.000 aficionats, mentre Johan Kristoffersson va tornar a quedar-se sense sort.

Els germans Hansen van tenir problemes amb el ritme dels seus Peugeot en la primera jornada a França, ocupant només el quart i el cinquè lloc durant, però un canvi de posada a punt i una estratègia de pneumàtics intel·ligent aplanar el camí per a una jornada molt més competitiva diumenge.

Timmy Hansen, que va arribar a el cap de setmana amb sis punts d’avantatge al capdavant de la classificació del campionat, va realitzar una sortida demoníaca i un gir de velocitat brillant a la Q4 per encapçalar la taula de temps i situar-se en la primera fila de la graella de sortida per a la primera semifinal al costat del seu archirrival Kristoffersson.

Els dos millors temps dels quatre li van assegurar a l’as de l’KYB EKS JC els honors de la millor classificació, però una fallada en l’eix de transmissió mentre liderava la semifinal va suposar un desastre per al tricampió del món, permetent Hansen i a Timo Scheider, de l’ALL-INKL.COM Muennich Motorsport, colar-se en l’última volta. Kristoffersson va superar per poc a Kevin Abbring en la tercera posició, però no va poder ocupar el seu lloc a la final perquè la caixa de canvis del seu Audi també va resultar danyada.

Malgrat els esforços del seu equip per substituir-la, lamentablement no va poder arribar a la graella dins el termini previst. Això va provocar un tancament de la primera fila per part dels Hansen, després que Kevin superés a l’estrella del GRX-SET World RX Team, Niclas Grönholm, a la sortida de la segona semifinal per assumir un lideratge que ja no abandonaria.

Després d’una escapada de llibre en la final, els germans es van allunyar dels seus perseguidors per ampliar la seva ratxa de victòries, amb Kevin fent ombra a Timmy fins a la bandera a quadres per aconseguir un tercer doblet consecutiu. Per darrere de la parella Hansen, Grönholm, el líder de la Q1, es va sobreposar a la seva lenta sortida a la semifinal per aconseguir el seu primer podi de la campanya i un bon botí de punts – una bona dosi de confiança per al finlandès després d’una temporada difícil fins a la data – amb Abbring tornant a trobar un bon ritme per ser quart, tot i haver de lidiar amb un embragatge que patinava i que dificultava les seves esperances d’un resultat al podi en el terreny de Unkorrupted.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments