WRC: Prèvia Ral·li Acròpolis de Grècia 2021

Després d’una última edició disputada el 2013, el somni es va fer realitat després de la cancel·lació de l’edició 2021 del ral·li de Xile. Grècia fa una gran tornada al calendari del Campionat Mundial de Ral·lis 2021.

Com és habitual, l’equip de Toyota Gazoo Racing tindrà quatre Yaris WRC a les seves files, Hyundai Motorsport tres i20WRC amb Neuville, Tänak i Sordo i finalment M-Sport presentarà tres Ford Fiesta WRC per Greensmith, Fourmaux i Serderidis.

Entre els WRC2, hi seran els dos absents de l’última ronda a Bèlgica, Mikkelsen i Ostberg. Els protagonistes del WRC3, Yohan Rossel i Kajetan Kajetanowicz, s’enfrontaran aquesta setmana amb 45 punts d’avantatge pel francès.

WRC

Composta per 15 especials, el “Ral·li Acròpolis” tindrà 302,88 km cronometrats. Com en les seves últimes aparicions a l’ERC, aquest ral·li es farà a Lamia, a gairebé 3 hores al nord de Loutraki, l’antiga base de l’esdeveniment del WRC.

Com en la gran majoria dels esdeveniments del WRC, el shakedown es farà dijous al matí, seguit al vespre d’una cerimònia d’inauguració al centre d’Atenes i després un superespecial en els voltants de l’assistència la mateixa nit.

Divendres serà força curt (90,36 km), amb molts enllaços i sense assistència, només es permetrà canviar de pneumàtics al migdia. Dissabte serà la part més important de la cursa amb 133,34 km de trams per a un recorregut molt més concentrat al voltant de Lamia. Aquest dia tindrà la particularitat d’oferir un canvi de pneumàtics però també assistència. Per últim, el diumenge serà molt clàssic, amb trams especials molt a prop del parc de servei.

Els organitzadors van tenir la bona idea d’afegir assistència abans de la Power Stage … permetent a cada competidor lluitar en igualtat de condicions pels punts del tram.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share