WRC: Neuville espera a l’Acròpolis unes condicions similars a Turquía

Ple de confiança després de la seva victòria al ral·li Ypres, Thierry Neuville és lògicament molt ambiciós abans de començar aquest ral·li de Grècia, la propera prova del campionat del món de ral·lis.

En el passat, el pilot belga ha tingut un bon rendiment a Grècia, acabant sisè per primer any al WRC (2012), i després al tercer esglaó del podi el 2013 amb una cursa molt regular al volant del Ford Fiesta WRC. Amb aquesta doble experiència, el pilot de Hyundai té inevitablement alguns recursos valuosos per tal de tenir un bon rendiment en aquest terreny que li agrada.

L’Acropolis serà un esdeveniment dur. Quan vaig competir el 2012 i el 2013, va ser un dels ral·lis més durs, amb l’Argentina de llavors. Sempre m’ha agradat. Vam fer proves a Grècia fa dos anys per preparar-nos per al Ral·li de Turquia, de manera que tenim un cert coneixement del terreny. Les especials tenen perfils molt sinuosos amb moltes pedres, temperatures càlides i poden ser molt similars a les condicions de Turquia.

Serà molt difícil, ja que no només cal fer tot el camí, sinó que també s’ha de gestionar el cotxe i els pneumàtics. L’estratègia serà molt important, però és una cosa que ens encanta. Tenim grans expectatives d’un altre bon resultat i l’esperem ”.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share