WRC: Ogier arriba a l’Acròpolis pensant en els punts del campionat

Instal·lat còmodament al capdavant del campionat del món, Sébastien Ogier arriba a un ral·li que ja ha disputat quatre vegades, fins i tot signant una victòria el 2011.

Igual que els seus “col·legues” al WRC, el francès creu que el retorn del ral·li de l’Acròpolis és molt bo per al campionat, amb ganes de veure més noves etapes. “És bo que el WRC torni a Grècia. El Ral·li de l’Acròpoli és un d’aquests esdeveniments que ha marcat la història del WRC i l’hem perdut durant uns anys.

Definitivament, és un país que m’encanta i que tinc ganes de tornar. És clar, podeu fer-vos una idea del que podeu esperar del passat, però serà un esdeveniment nou en el sentit que crec que tothom haurà d’escriure notes noves, i sempre és bo quan tothom comparteixi el mateix nivell “.

Un cop més, el set vegades campió del món de ral·lis haurà d’obrir la carretera sobre terra el primer dia i, malgrat aquest handicap, el francès té la intenció de mantenir el seu còmode avantatge al campionat.

“Sé que serà un ral·li on serà difícil obrir la carretera, però és bo estar en la posició on estem al campionat i farem tot el possible per mantenir aquesta bretxa. Aquest serà el nostre objectiu “.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share