WRC: Rovanperä coneix per primera vegada l’Acròpolis

Per primera vegada en la seva carrera, Kalle Rovanperä competirà a l’Acropolis, que aquest cap de setmana torna al Campionat Mundial de Ral·lis (WRC).

El jove de Toyota, actualment quart en el campionat, vol continuar la sèrie de podis iniciada a Estònia, per mantenir-se en la disputa per aconseguir un lloc entre els tres primers classificats del Mundial. El finlandès espera carreteres en millors condicions que en el passat en la prova grega, tal com va dir:

És bo anar a una altra prova clàssica del WRC. Sé que en el passat l’Acropolis sempre era molt dur. Aquest any, pels vídeos que he vist, les carreteres semblen estar en millors condicions que en el passat, i crec que serà una cursa molt interessant ”.

Pel que fa a l’enfocament i els aspectes que requereixen més atenció en aquest ral·li, Rovanperä va afirmar:

Amb diverses especials que es corren una sola vegada, serà molt important tenir una bona configuració per a aquestes condicions de primer pas quan sigui una mica més relliscosa, així que aquest ha estat el focus principal de la nostra prova abans del ral·li. Tant de bo puguem tenir ritme per lluitar de nou pel podi. Només hem d’intentar tenir un ral·li net i veure què aconseguim ’.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share