WRC: Rovanperä el més ràpid al shakedown de l’Acròpolis 2021

FotoToyota

El Ral·li Acròpolis de Grècia ja ha començat, en un retorn molt esperat al Campionat Mundial de Ral·lis.

En la disputa del Shakedown, Kalle Rovanpera ha estat el més ràpid per davant de Thierry Neuville i Ott Tanak. El finlandès ha liderat la sessió des de la primera passada, sense que els seus adversaris aconseguissin apropar-se en cap moment ja que les condicions del tram s’han anat complicant cada cop més per la pluja.

Dani Sordo ha patit problemes mecànics amb el seu Hyundai i20 WRC després d’abandonar el Service Park, però ha aconseguit acabar quart en el debut oficial amb Cándido Carrera.

Més enllà del líder, els Toyota restants han estat cinquè i sisè amb Elfyn Evans per davant de Sebastien Ogier. Gus Greensmith ha estat el sisè i millor dels Ford, per davant d’Adrien Fourmaux. Pierre-Louis Loubet ha estat novè i últim en el WRC.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share