WRC: Monza tornarà a ser la seu de l’última prova de la temporada 2021

L’última prova de la temporada del Campionat Mundial de Ral·lis es tornarà a disputar a Monza, Itàlia. El director de l’equip de Toyota, Jari-Matti Latvala, ho va confirmar abans del ral·li Acròpolis al mitjà finlandès Rallit.fi.

El ral·li del Japó, previst per ser l’última cursa de la temporada, es va cancel·lar a principis d’aquesta setmana. La cursa hauria estat molt important, sobretot per a Toyota que corría a casa, però la carrera no es disputarà per segon any consecutiu a causa de la pandèmia.

Després de la cancel·lació de la prova japonesa, es va especular que Monza entraria al calendari com a carrera de substitució. La FIA encara no ha confirmat l’assumpte, però segons Latvala, el tema està clar:

Tornarem al ral·li Monza al final de la temporada, com l’any passat.

L’últim ral·li de la temporada 2020 es va celebrar a Monza després que el coronavirus hagués cancel·lat altres curses. En aquell moment, la majoria dels quilòmetres de prova especials es varen programar a la zona del circuit.

Per descomptat, també hi haurà trams per la pista, però no durant tot un dia. Hi ha moltes carreteres asfaltades fantàstiques a Itàlia. Tant de bo el temps al novembre no sigui tan dolent com l’any passat.

Fa un any, a Monza, es van fer dos dies a la zona de la pista i un dia per carreteres de muntanya. Dos dels passos de muntanya es van haver de cancel·lar a causa de les sortides i la nevada que va caure.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share