WRC: Rovanperä domina les feres en la primera jornada del Ral·li Acròpolis 2021

En un terreny extremadament sec, com és tradició en els trams grecs, Kalle Rovanperä ha aconseguit liderar per davant dels dos últims campions mundials, Tänak i Ogier.

Kalle ha estat el més regular dels tres tenors que han acabat la jornada en les places de podi, marcant dos millors registres. Tänak i Ogier s’han adjudicat un scratx cadascú en el seu compte personal, però l’estonià aconseguia en l’últim tram de la jornada pujar fins al segon lloc de la general, encara que segueix insatisfet amb el seu Hyundai.

Hyundai

Darrere d’aquests tres homes, Dani Sordo es troba en perfecta posició d’espera, però el càntabre mai ha estat capaç d’inquietar als de davant fins ara. Cinquè provisional, Adrien Fourmaux ha passat un bon dia, provant moltes configuracions del seu Ford Fiesta i dominant regularment el seu company d’equip.

Autor d’alguns temps interessants, propers als d’Adrien Fourmaux, Pierre-Louis Loubet ha acabat malament el seu dia trencant la direcció del seu Hyundai. El pilot francès va arribar a la meta amb l’ajut d’un gran nombre d’espectadors i l’especial es va interrompre durant llargs minuts, amb el cotxe “enganxat” al costat del camí.

Bulacia

A WRC2, Marco Bulacia ha signat l’últim scratx del dia i ha consolidat així el seu avantatge davant Andreas Mikkelsen. A WRC3, Chris Ingram domina de moment amb Kajto segon a 10s i Lindholm tercer a 13″.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share