WRC: Rovanperä amplia el seu avantatge en el Ral·li Acròpolis 2021

Atacant aquest matí, Kalle Rovanperä ha estat més conservador aquesta tarda i el finlandès ha acabat el seu dia amb una bona renta en el primer lloc. En escollir portar dues rodes de recanvi a bord i amb una configuració més “segura”, el pilot de Toyota no volia arriscar en aquesta segona jornada.

Ott Tänak sembla haver gaudit més de la cursa gràcies a nous ajustaments en el seu Hyundai i20, i aquesta millora permet a l’estonià escapar de nou davant de Sébastien Ogier, que no estava molt preocupat en aquesta batalla.

Imagen

En quarta posició, Dani Sordo continua la seva estranya carrera, solitari a més de dos minuts del líder. A M-Sport, continua la lluita entre Adrien Fourmaux i Gus Greensmith, el francès manté l’avantatge per 15s al final d’aquesta segona jornada de ral·li.

Al WRC2, Marco Bulacia ha acabat bé el seu dia i és líder per vuit dècimes amb d’Andreas Mikkelsen, que ha insistit que el seu objectiu és fer una bona operació de cara al campionat, amb Mads Ostberg molt enrere en la classificació.

A WRC3, Yohan Rossel ha acabat amb el liderat per davant de Kajetan Kajetanowicz, el seu únic rival a la conquesta del títol.


1
Rovanperä K./ Halttunen Jonne
Toyota Yaris WRC
2Tänak Ott/ Järveoja M.
Hyundai i20 Coupe WRC
+00:30.8
3Ogier S./ Ingrassia J.
Toyota Yaris WRC
+00:40.2
4Sordo Dani/ Carrera C.
Hyundai i20 Coupe WRC
+02:09.4
5Fourmaux Adrien/ Jamoul Renaud
Ford Fiesta WRC
+03:19.2
6Greensmith Gus/ Patterson Chris
Ford Fiesta WRC
+03:35.0
7Evans Elfyn/ Martin Scott
Toyota Yaris WRC
+05:51.9
8Bulacia Marco/ Der Ohannesian M.
Škoda Fabia Rally2 Evo
+07:09.0
9Mikkelsen Andreas/ Edmondson E.
Škoda Fabia Rally2 Evo
+07:09.8
10Neuville Thierry/ Wydaeghe M.
Hyundai i20 Coupe WRC
+07:47.6
Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share