WRC: Rovanperä es gradua en el ral·li dels Déus guanyant l’Acropòlis 2021

Dominant durant tot el cap de setmana, Kalle Rovanperä guanya el ral·li d’Acròpolis 2021 després d’haver dominat tots els elements. El finlandès va acabar la seva demostració embutxacant-se els cinc punts del Power Stage amb un impressionant hat-trick de Toyota.

Darrere seu, Ott Tänak ha anat encadenant petits problemes durant tres dies, no aconseguint preocupar el guanyador de la prova en cap moment.

Instal·lat ràpidament en el tercer lloc provisional després dels contratemps del duo Evans / Neuville, Sébastien Ogier va gestionar la seva carrera perfectament, aconseguint de nou més punts que els seus adversaris directes al campionat. Sempre per darrere dels millors, Dani Sordo ha estat un quart sòlid que aporta preciosos punts al seu equip.

Imagen

Traït per la mecànica aquest diumenge, Adrien Fourmaux finalment acaba en el setè lloc quan el cinquè estava en el seu poder. Aquest diumenge, el francès s’ha deixat anar per aconseguir finalment un segon millor temps en el catorzè tram, després alguns interessants temps parcials a la Power Stage.

Al WRC2, Andreas Mikkelsen aconsegueix una nova victòria malgrat la forta resistència de Marco Bulacia i s’acosta al títol. Al WRC3, Yohan Rossel, gràcies a una segona part del cap de setmana perfecta, ha aconseguit una tercera victòria consecutiva i es dirigeix també cap al títol. En arribar a Grècia, el jove francès s’avança als dos ex campions d’ERC, Chris Ingram i Kajetan Kajetanowicz.


1
Rovanperä K./ Halttunen Jonne
Toyota Yaris WRC
2Tänak Ott/ Järveoja M.
Hyundai i20 Coupe WRC
+00:42.1
3Ogier S./ Ingrassia J.
Toyota Yaris WRC
+01:11.3
4Sordo Dani/ Carrera C.
Hyundai i20 Coupe WRC
+03:01.0
5Greensmith Gus/ Patterson Chris
Ford Fiesta WRC
+05:45.0
6Evans Elfyn/ Martin Scott
Toyota Yaris WRC
+06:42.7
7Fourmaux Adrien/ Jamoul Renaud
Ford Fiesta WRC
+06:54.4
8Neuville Thierry/ Wydaeghe M.
Hyundai i20 Coupe WRC
+08:41.1
9Mikkelsen Andreas/ Edmondson E.
Škoda Fabia Rally2 Evo
+09:02.5
10Bulacia Marco/ Der Ohannesian M.
Škoda Fabia Rally2 Evo
+09:19.2
Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share