WRC: Rossel desposseït de la seva victòria al WRC3 de l’Acròpolis per anomalies en el seu Citroën C3 Rally2

Guanyador a Ypres sense els habituals del campionat, Yohan Rossel va ser aquesta vegada imperial al ral·li de l’Acròpoli malgrat l’oposició representada per Kajetan Kajetanowiz i Chris Ingram.

El C3 Rally2 tenia al final del ral·li una peça de la part davantera del cotxe uns 100 grams més pesat del compte. De fet, segons la normativa, aquest element ha de pesar 12245 g amb una tolerància del + 5% / – 2% o un pes màxim de 12857,25 g. El pes es va registrar en 12950g. La FIA que havia advertit a Citroën, aquesta vegada va privar al pilot francès de la victòria en la categoria WRC3.

També es va descobrir una altra anomalia al C3, amb els ventiladors de refrigeració del fre posterior no homologats. L’equip francès rep una multa de 30.000 €.

La desqualificació beneficia a Kajetan Kajetanowicz, clarament més lent durant els darrers dos dies de la prova. Amb aquesta inesperada victòria, el polonès torna a la carrera pel títol contra Yohan Rossel. Els dos homes es tornaran a trobar a Catalunya el mes que ve, mentre que el polonès té actualment 5 resultats contra 6 del francès (es conserven els 5 millors resultats).

1Yohan Rossel127
2Kajetan Kajetanowicz112
3Nicolas Ciamin57
4Chris Ingram49
5Emil Lindholm45
Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share